Välkommen till STRÄCKLÖPET

Sträcklöpet är ett lopp för dig som söker en naturlig utmaning. Sträckan ligger på runt 10km varje år och banan går alltid efter ett rakt streck. Enda regeln är att man måste kunna ta sig fram utan extra hjälpmedel utöver sina skor. Under loppet kommer du ställas inför tuffa naturliga hinder som kärr, stockar, branta stigningar, små stup osv. allt som naturen har att bjuda på. Korsar strecket ett kärr så korsar även du kärret. Det här är en helkul utmaning för alla som vill känna att man presterat något utöver det vanliga. Någon sammanfattade loppet med orden "-som ett dåligt vägval vid orientering"

söndag 16 maj 2010

Resultat 2010

Tack allihopa för en härlig dag!

Nu finns resultaten från den oerhört lyckade upplagan av Sträcklöpet 2010 att ladda hem här i den högra spalten. Vi är djupt imponerade av de tider som presterades. Så pass att jag måste ut en omgång till för att slipa min (Peters alltså) egen tid. =)

Vi vill också tacka alla funktionärer som hjälpte oss att genomföra loppet. Här kommer klyschan: utan er hade det aldrig blivit så bra som det blev. Nordic Military Training tog hand om vår vattenstation på ett superbra sätt - tack! Jenny, Sarah och Moa skötte tältet. Gud, tack för att du klämde fram det fina vädret trots den sen länge planerade regnperioden. Christian och Peter för det fina jobbet vid fotodiket. Christoffer för sina oumbärliga insatser som läkare och allt-i-allo.

Vi är tacksamma för alla kommentarer om loppet och arrangemanget. Vi har som mål att bli det bästa och tyngsta loppet på marknaden. För att bli det behöver vi er hjälp med tankar, tips och klagomål. Antingen postar ni ert bidrag i kommentarsfältet nedan på den här sidan eller skicka ett mail till stracklopet@gmail.com.

Tusen tack och på återseende!

Peter Mogård & Mauritz Roupé

9 kommentarer:

  1. wiihoo, tack för en skön runda i skogen! Att känna skogsdoften slå emot en när 50 pers hade älgat före i skogen var nästan overklig. Det var som att gå in i en vägg av barr- och kådlukt!

    SvaraRadera
  2. Tjurruset släng dig i väggen. Kul att utforska skogen utan att komma vilse ;) jag skrämde nog både djurliv och motorcrossförare på min skogspromenad!

    SvaraRadera
  3. Christian "39e plats" Wallenius16 maj 2010 kl. 14:26

    Jag säger Lidingöloppet släng dig i väggen, alla andra lopp känns helt plötsligt tråkiga! Varför ska man springa på platten, på en väg eller stig? Det var ett "skit"kul lopp, bra arrangerat och jag vill inte vänta ett år tills nästa, kanske ett vinter-sträcklöp!?

    SvaraRadera
  4. Väntar på nästa års inbjudan. Kan bara gå bättre.
    Skoj att vara i skogen utan svampkorg också

    SvaraRadera
  5. Jo, får tacka för en förbannat kul tillställning :)

    På återseende!

    SvaraRadera
  6. Jo, VI tackar... Ni verkar haft lika kul som VI. Vi kommer nog inte att snitsla något nytt Streck i år, men vi har ett par idéer på olika Sträckor man skulle kunna avnjuta i en gemensam tillställning. Det enda vi garanterar om vi arrangerar något är att ni ska slippa springa efter asfalterade vägar.

    SvaraRadera
  7. jag vill se bilder från drunkningsögonblicket i diket! Var är de? Var är de?

    Revorna på armen läker sakta, jag kommer att sakna dem.

    SvaraRadera
  8. Vi kämpar med bilderna, hoppas på att kunna lägga upp ett smakprov inom kort.

    SvaraRadera
  9. oh, jag trycker på reload så länge!

    SvaraRadera