Välkommen till STRÄCKLÖPET

Sträcklöpet är ett lopp för dig som söker en naturlig utmaning. Sträckan ligger på runt 10km varje år och banan går alltid efter ett rakt streck. Enda regeln är att man måste kunna ta sig fram utan extra hjälpmedel utöver sina skor. Under loppet kommer du ställas inför tuffa naturliga hinder som kärr, stockar, branta stigningar, små stup osv. allt som naturen har att bjuda på. Korsar strecket ett kärr så korsar även du kärret. Det här är en helkul utmaning för alla som vill känna att man presterat något utöver det vanliga. Någon sammanfattade loppet med orden "-som ett dåligt vägval vid orientering"

fredag 28 maj 2010

Bilder och nästa steg?


Många har hört av sig och undrat om det finns några bilder från loppet och det gör det i allra högsta grad kan vi lugna er med. Vi har bara haft svårt att finna tid för att få ordning på det hela. Snart ska ni i alla fall kunna avnjuta både film och foto från loppet här på bloggen. Vi kommer skicka ut mail till samtliga som deltagit i loppet när det är klart.
Nästa steg är något vi löpare är bekanta med hö hö och nu är det även dags för nästa steg för föreningen Sträcklöpet. Med det här meddelandet vill vi göra uppmärksammat att vi kommer försöka hitta på mindre tävlingar, gemensamma träningar på roliga ställen och kanske en och annan grillad korv. Man kan aldrig veta!? Håll ögon och öron öppna så kommer det dyka upp mer information.
Ha det bäst kära vänner!
Peter & Mauritz

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar