Välkommen till STRÄCKLÖPET

Sträcklöpet är ett lopp för dig som söker en naturlig utmaning. Sträckan ligger på runt 10km varje år och banan går alltid efter ett rakt streck. Enda regeln är att man måste kunna ta sig fram utan extra hjälpmedel utöver sina skor. Under loppet kommer du ställas inför tuffa naturliga hinder som kärr, stockar, branta stigningar, små stup osv. allt som naturen har att bjuda på. Korsar strecket ett kärr så korsar även du kärret. Det här är en helkul utmaning för alla som vill känna att man presterat något utöver det vanliga. Någon sammanfattade loppet med orden "-som ett dåligt vägval vid orientering"

måndag 19 april 2010

STRÄCKLÖPET 2010, viktig info!

Hejsan alla löpare!

Först vill vi tacka för det stora intresset ni visat. Det känns verkligen jättekul!

Med det här meddelandet vill vi påminna om att det här är sista veckan man kan anmäla sig/betala avgiften till årets Sträcklöpet. Betalning bör ske senast på fredag den 23:e för att vi ska hinna beställa vita fina rena tröjor att smutsa ned till loppet.
Har du inte anmält dig än, men vill ha en startplats går det bra att skicka en förfrågan till stracklopet@gmail.com i skrivande stund finns det platser kvar! Vi kollar mailen oavbrutet och ni kommer få svar om det finns platser lediga omgående. När ni fått meddelande om att ni har en plats är det bara att följa anvisningarna för betalning i Tävlings PM'et.

Hör gärna av er om ni har frågor eller stött på problem.

Vänliga hälsningar Peter & Mauritz

PS. Om ni har anmält er men upptäckt att ni fått förhinder att ställa upp, var snäll och meddela oss om det.
PS2. Ni som redan har betalat kan bortse från det här meddelandet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar