Välkommen till STRÄCKLÖPET

Sträcklöpet är ett lopp för dig som söker en naturlig utmaning. Sträckan ligger på runt 10km varje år och banan går alltid efter ett rakt streck. Enda regeln är att man måste kunna ta sig fram utan extra hjälpmedel utöver sina skor. Under loppet kommer du ställas inför tuffa naturliga hinder som kärr, stockar, branta stigningar, små stup osv. allt som naturen har att bjuda på. Korsar strecket ett kärr så korsar även du kärret. Det här är en helkul utmaning för alla som vill känna att man presterat något utöver det vanliga. Någon sammanfattade loppet med orden "-som ett dåligt vägval vid orientering"

onsdag 31 augusti 2011

Sträcklöpets lotteri är avgjort - vann du något?

Vi har varje år genom våra grymma sponsorer ett antal priser att lotta ut till våra löpare. I år har vi blivit uppbackade av Runnersstore och Multisportshopen. Vinnaren i respektive klass vann var sitt presentkort på 1000 kronor från Runnersstore. De starka vinnarna var Niklas Vallenholm och Camilla Andersson Matti. Grattis!
Utöver dessa priser har vi nio gåvor som ej är relaterade efter prestation utan är helt slumpmässigt utvalda. Och de lyckliga vinnarna är:

John Jämbring - Skoväska från Runnersstore
Stefan Skoogh - Skoväska från Runnersstore
Mattias Rydberg - Skoväska från Runnersstore
Johan Söderqvist - Vattenflaska från Multisportshopen
Love Bergström - Vattenflaska från Multisportshopen
Ingela Alverfors NMT - Skoväska från Multisportshopen
Christian Wallenius - Skoväska från Multisportshopen
Susanna Edholm - Skoväska från Multisportshopen
Pamela Stenström NMT - Skoväska från Multisportshopen

Om du hittade ditt namn i listan ber vi dig höra av dig till oss eftersom vi inte har kontaktuppgifter till alla på listan. stracklopet@gmail.com

Stort grattis till er alla önskar vi på Sträcklöpet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar