Välkommen till STRÄCKLÖPET

Sträcklöpet är ett lopp för dig som söker en naturlig utmaning. Sträckan ligger på runt 10km varje år och banan går alltid efter ett rakt streck. Enda regeln är att man måste kunna ta sig fram utan extra hjälpmedel utöver sina skor. Under loppet kommer du ställas inför tuffa naturliga hinder som kärr, stockar, branta stigningar, små stup osv. allt som naturen har att bjuda på. Korsar strecket ett kärr så korsar även du kärret. Det här är en helkul utmaning för alla som vill känna att man presterat något utöver det vanliga. Någon sammanfattade loppet med orden "-som ett dåligt vägval vid orientering"

torsdag 25 augusti 2011

Funktionärer sökes

Vi har haft en del trassel med årets snitslar, framför allt de sista kilometerna närmast mål, någon river ner dem efter banan. Vi vet inte vem eller vad som ligger bakom detta men det oroar oss och vi skulle bli glada om det finns någon där ute som kan vara behjälplig att bevaka dem på Lördag (tävlingsdagen).

Vi kommer att snitsla upp sista biten igen på morgonen, springa igenom hela Sträckan och se till att allt är i ordning. Efter detta kommer vi rigga målområdet på Hanveden och invänta alla löpare. Under denna tid och under den tid som löparna är ute på banan skulle det vara önskvärt om någon kunde förbarma sig och hålla vakt.

Vi tror att löparna kommer att uppskatta ett publikt mottagande under slutfasen på loppet så var gärna med där ute och heja på.

Om ni inte vill stå i skogen och hålla vakt finns det säkert något annat ni kan hjälpa till med, tex hälla upp vatten, hålla koll på glöden i grillen osv, fråga oss, vi tar tacksamt emot er hjälp.

Anmäl ert intresse här eller maila oss på stracklopet@gmail.com.

För evigt tacksam!

2 kommentarer:

  1. Hoppar dessvärre av att springa pga ett ömmande knä. Men hjälper gärna till med något. Tidpunkt imorgon?

    SvaraRadera
  2. Vi är i Hanveden och riggar från 11:30 kom gärna då så snurrar det på lite fint. Toppen att du vill hjälpa till.

    SvaraRadera