Välkommen till STRÄCKLÖPET

Sträcklöpet är ett lopp för dig som söker en naturlig utmaning. Sträckan ligger på runt 10km varje år och banan går alltid efter ett rakt streck. Enda regeln är att man måste kunna ta sig fram utan extra hjälpmedel utöver sina skor. Under loppet kommer du ställas inför tuffa naturliga hinder som kärr, stockar, branta stigningar, små stup osv. allt som naturen har att bjuda på. Korsar strecket ett kärr så korsar även du kärret. Det här är en helkul utmaning för alla som vill känna att man presterat något utöver det vanliga. Någon sammanfattade loppet med orden "-som ett dåligt vägval vid orientering"

torsdag 1 juli 2010

Det kärva i enkelheten

Igår hände det. Sträcklöpet 2010 års bana har gått i graven. Alla snitslar är nu nedtagna och endast svaga skuggor av kämpande fötter finns kvar på skogens golv. Spåren är redan bitvis helt bortsuddade och glömda. Och åter igen vilar skogens majestätiska lugn över vår svenska fina skog (lekstuga).

Allting har ett slut brukar man säga. I det här fallet hävdar jag att det inte stämmer. Våra hjärtan pumpar för det kärva i enkelheten och intresset ökar stadigt till vår stora glädje. Det ser alltså mycket ljust ut inför framtiden och fler lopp utlovas.

Nya tankar börjar ta form inför nästa års lopp och även höstens lite mindre utmaning där endast medlemmar kan delta. (Givetvis kan man bli medlem för att kunna delta i lilla utmaningen.)

Mer information kommer presenteras framöver.
Har ni frågor kan ni skicka dem till stracklopet@gmail.com.


Trevlig sommar önskar vi på Sträcklöpet

Peter Mogård & Mauritz Roupé

2 kommentarer:

  1. jag tycker att ni har rätt inställning till det goda i livet, det är därför jag gillar er! Kärvt, litet och inte så j-a glammigt. =) Vi hörs vad det lider. Ha en bra sommar!

    SvaraRadera
  2. NU vill man kanske börja få lite kärv oglammig info om höstens strapats. Överpepp av en som blev sjuk precis innan årets sträcklöp...HOJ!
    /Felix

    SvaraRadera