Välkommen till STRÄCKLÖPET

Sträcklöpet är ett lopp för dig som söker en naturlig utmaning. Sträckan ligger på runt 10km varje år och banan går alltid efter ett rakt streck. Enda regeln är att man måste kunna ta sig fram utan extra hjälpmedel utöver sina skor. Under loppet kommer du ställas inför tuffa naturliga hinder som kärr, stockar, branta stigningar, små stup osv. allt som naturen har att bjuda på. Korsar strecket ett kärr så korsar även du kärret. Det här är en helkul utmaning för alla som vill känna att man presterat något utöver det vanliga. Någon sammanfattade loppet med orden "-som ett dåligt vägval vid orientering"

lördag 14 maj 2011

Spårat i Långängen

Ca 45 korvar gick åt för att genomföra vårens lilla utmaning. Det är ganska många korvar på ca 20 pers!? Förvisso hade vi en kille vid tidtagningen som fick i sig ett klart märkvärdigt antal korvar. Bravo!
Men bravo säger vi framförallt till alla som genomförde loppet! Många tider var riktigt kärva med tanke på banans karaktär. Men alla som tog sig runt har presterat bra då banan är väldigt tuff. Vi är också väldigt glada för våra långväga gäster som var med och sprang. Tack!

Resultatlistan finns i marginalen till höger.

Nu börjar upptakten till höstens större utmaning STRÄCKLÖPET. Lägg upp träningskalendern och börja mejsla. Vi kan redan nu konfirmera en brutal upplevelse.

Alla ni som sprang Spårat i Långängen har iom det betalat medlemsavgiften för år 2011 i föreningen Sträcklöpet. Ni har då reducerat pris på STRÄCKLÖPET i höst. Ni kan också stolt ange i andra lopp att ni springer för idrottsföreningen STRÄCKLÖPET!

Arbetet med STRÄCKLÖPET 2011 är i full gång och en inbjudan kommer att skickas ut snarast möjligt. Inbjudan kablas ut via följande kanaler; via e-post, bloggen och facebook. Om ni har frågor skickar ni dessa till stracklopet@gmail.com.

Tack för idag! :-)


Hälsningar
STRÄCKLÖPET

2 kommentarer:

  1. TACK som fan för grymt arrangemang och goda körvar. Fina människor är ni! Ett bra äventyr med härligt slit.
    Och jag fattar att ni tycker att jag är en skojig skit men jag har hittills inte bytt namn till Rehborg utan kör med det lite mer ödmjuka Rehnberg ett tag till.
    SES!!!
    /Felix

    SvaraRadera
  2. Hej Felix!
    Den tar jag på mig. Jag brukar bara skriva Felix men nu när alla andra vill ha sina efternamn med så skulle det se lite ynkligt ut om inte du fick ha med ditt. Nu fick du ju inte "ditt" efternamn ändå men intentionen var god. Jag ska rätta till detta, tack för att du hojtade till.

    // Peter

    SvaraRadera